Beste rondvaart Amsterdam kiezen

Een event op het water kan een unieke en onvergetelijke ervaring bieden voor jouw gasten. Er zijn veel mogelijkheden om een evenement op het water te organiseren, afhankelijk van jouw budget, de grootte van de groep en de gewenste sfeer en activiteiten. Daarom is het handig om te kiezen voor beste rondvaart Amsterdam. Dan weet je zeker dat je event een succes wordt. Als je met een grote groep het water op wilt kan het handig zijn om een

evenementenbureau in te schakelen die ervaring heeft met het organiseren van dit soort tochten voor grote groepen. Je kunt zelf kiezen hoe je de invulling van het event wilt laten verlopen. In dit artikel laten we je zien wat de mogelijkheden zijn om de beste optie te kiezen.

Tocht met borrel of diner

De beste rondvaart Amsterdam is er één met borrel of diner. Een vaart over de grachten of wateren van jouw stad kan een geweldige manier zijn om de bezienswaardigheden te bekijken en te ontspannen met jouw gasten. Je kunt ervoor kiezen om een borrel of diner aan boord te organiseren, waarbij de catering en drankjes verzorgd worden. Daarbij kun je zelf kiezen wat voor eten er geserveerd wordt. In de zomer kan het leuk zijn om een BBQ op het water te organiseren. Wil je wat meer culinaire hapjes dan kun je ook gaan voor een walking diner of een zittend diner met mooie culinaire gerechten. 

Feestboot beste rondvaart Amsterdam

De feestboot is bij uitstek de beste rondvaart Amsterdam. Een feestboot is een geweldige optie voor een avondje uit met jouw vrienden of collega’s. Kies een boot met een DJ of live muziek, verlichting en een dansvloer en creëer de ultieme feestervaring op het water. Je kunt het feest helemaal op maat voor je laten regelen zodat je er een onvergetelijke ervaring van kunt maken. Over dit feest zullen je relaties nog lang napraten en je zult er zelf ook nog lang van nagenieten. Laat je adviseren over de mogelijkheden en bedenk van tevoren wat jouw wensen zijn. Dat helpt je om snel tot een mooie invulling te komen.

Tocht voor zakelijke evenementen

Ook voor zakelijk evenementen is de beste rondvaart Amsterdam een aanrader. Een event op het water kan een perfecte manier zijn om zakelijke evenementen zoals vergaderingen, workshops of productpresentaties te organiseren. Je kunt kiezen voor een luxe jacht met vergaderruimte en audiovisuele apparatuur of een traditionele boot met een informele setting. Alles kan geregeld worden voor je zodat jij jouw gasten een geweldige beleving kunt geven.

BBQ boot beste rondvaart Amsterdam

Hou je van een BBQ. Dan is de beste rondvaart Amsterdam een tocht waarbij je jezelf en je gasten verwend met een BBQ aan boord. Samen met een drankje kun je genieten van een goed verzorgde BBQ waarbij het jullie aan niets ontbreekt. Of je nu kiest voor een eenvoudige BBQ met hamburgers, speklappen en stokbrood met kruidenboter of een culinaire invulling met spiesjes van gamba en lamskroon, een BBQ zorgt voor een heerlijke avond voor jou en je gasten.