Dit is waarom je een wijngeschenk met kerst wilt geven

In het najaar trekken we weer lekker naar binnen en de kans is groot dat er ’s avonds een lekker wijntje wordt opengetrokken. De meeste mensen houden wel van een wijntje en daarom is een wijngeschenk een cadeau dat bij veel mensen in goede aarde valt. Met wijn kun je ook een statement maken. Als je gaat voor kwaliteitswijn laat je zien dat je waarde hecht aan de relatie en moeite doet voor het cadeau. In dit artikel vertellen we je alles over de voordelen van het geven van wijn als kerstcadeau. Hou je van wijn en wil je er graag een ander een plezier mee doen? Lees dan snel verder!

Een mooie kist staat voor kwaliteit

Een wijngeschenk is een cadeau dat luxe uitstraalt. Zeker als de wijn verpakt zit in een mooie houten kist of een luxe doos. Je kunt zelf kiezen hoeveel wijnen je verpakt in een mooie verpakking. Zo kun je in een kist wel 3 verschillende wijnen geven met daarin een witte, een rode en een rosé wijn van een mooi wijnhuis. Je kunt het ook simpeler houden en 2 flessen geven of een hele mooie losse fles. Met wijn zit je altijd goed en als je verstand hebt van wijn dan weet je ook welke wijn je het beste kunt kiezen. Vind je het lastig om te kiezen laat je dan adviseren. De leveranciers van wijngeschenken weet waar ze het over hebben en ze helpen je graag verder.

Met een wijngeschenk zit je altijd goed

Met een wijngeschenk zit je altijd wel goed. De meeste mensen drinken wijn en als ze zelf geen wijn drinken dan is het handig om een keer een wijntje in huis te hebben voor als er visite komt. Als je niet goed weet wat je moet geven dan is een wijn een optie die veilig is. Zeker als de wijn op een mooie manier verpakt is geef je een cadeau dat gezien mag worden en gedronken natuurlijk.

Met bubbels maak je het feest compleet

Wil je een speciaal wijngeschenk geven? Maak het feest compleet met een fles bubbels. Een feestelijk geschenk kun je niet geven aan iemand. Geef een fles met een paar mooie glazen en je geeft een ander een heerlijke avond. Of je nu kiest voor een fles Spaanse Cava of een Italiaanse Prosecco of een echte kwaliteitschampagne. Een bubbel geeft altijd plezier en is een geschenk dat je bewaart voor een speciale gelegenheid of om het leven te vieren. En het leven vieren mag je natuurlijk iedere dag. Want het leven is te kort om niet te genieten.

Makkelijk te combineren met een persoonlijke boodschap

Het leuke aan een wijngeschenk is dat je er heel eenvoudig een persoonlijke boodschap aan toe kunt voegen. Als bedankje voor die ene collega die zo hard z’n best voor je heeft gedaan. Of die klant die al jaren vol vertrouwen zaken met je doet. Of een hart onder de riem aan alle medewerkers van je organisatie om er ook komend jaar weer samen de schouders onder te zetten.

Liever een biergeschenk bestellen? Ook dat kan bij ons!