Help, hoe vind ik een origineel kerstpakket!

Je wilt straks niet in de wandelgangen horen dat het kerstpakket dit jaar weer niets was of dat het weer veel van hetzelfde was! Begint de paniek al op te borrelen en wil je dit jaar eens echt knallen met een origineel kerstpakket? Wees dan gerust, want hier vind je allerlei leuke ideeën waarmee je je werknemers kunt verrassen. Dit jaar geen blikjes ragout en pasteitjes, maar een bijzonder pakket waarmee je pas echt je dankbaarheid kunt laten blijken!Denk letterlijk ‘out of the box’


Die standaard doos met afgezaagde kerstartikelen die maanden in de kast blijven liggen, daar zit niemand op te wachten. Daarmee laat je je personeel niet zien dat je hen waardeert. Heb je een klein bedrijf, dan is het misschien mogelijk om het kerstpakket op de persoon af te stemmen. Is Jolanda helemaal dol op Frankrijk? Geef dan een pakket met Franse delicatessen. Is Jan een echte sportman? Maak hem dan blij met een kerstpakket met sportvoeding of hippe sportaccessoires? Heeft Kees dat project over verduurzamen tot een groot succes gemaakt? Schenk hem dan een kerstpakket dat helemaal gericht is op duurzaamheid. Zet daarbij voor iedereen een persoonlijk bedankje op papier. 

Een origineel kerspakket in de vorm van één cadeau

Een samenraapsel van allerlei etenswaren, waarvan je niet eens weet of je medewerkers daar van houden? Dat is in ieder geval geen origineel kerstpakket. Wat we binnen de wereld van kerstpakketten steeds vaker zien is dat organisaties voor een cadeau kiezen. Heb je een grote organisatie, ga dan op zoek naar een cadeau waarvan je weet dat bijna iedereen er iets aan heeft. Tips voor originele cadeaus zijn bijvoorbeeld: een powerbank op zonne-energie, een bluetooth speaker, een flessenkoeler, een luxe waterfles, elektronische kurkentrekker, een fondueset of een weerstation. Dit zijn enkele voorbeelden, misschien doe je hierdoor zelf nog meer inspiratie op! 

Origineel kerstpakket van een bekende leverancier


Je hoeft niet het wiel opnieuw uit te vinden! Waarom schakel je niet de hulp in van een ervaren kerstpakketten leverancier zoals Kerstpakkettenplaza.nl. Zij zijn het hele jaar met niets anders bezig dan het bedenken van de leukste kerstpakketten. Ook voor een origineel kerstpakket ben je daar op de juiste plaats. In veel gevallen is het bijvoorbeeld ook mogelijk om het kerstpakket te personaliseren. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de kleuren of het logo van de organisatie terugkomt op de verpakking. Aan een luxe kerstpakket kun je aflezen dat er veel zorg aan is besteed. Dat maakt dat jouw personeelsleden zich extra gewaardeerd voelen. Dat is uiteindelijk het doel van een origineel kerstpakket!


Pak het dit jaar eens heel anders aan!

Vind je het nog steeds lastig om een origineel kerstpakket te vinden? Dan hebben we nog een bijzonder idee voor je; geen kerstpakket! Waarom pak je het dit jaar niet eens heel anders aan en kies je bijvoorbeeld in plaats daarvan voor een Sinterklaaspakket? Heb je vooral veel medewerkers met jonge kinderen, dan is dit helemaal een geweldig idee. Kies voor een pakket vol strooigoed, Sinterklaas snoepgoed of een origineel Sinterklaascadeau!