Incassobureau Deventer – rekent af met niet betalende debiteuren

Zaken doen, dat verplicht. Jij komt met producten of diensten vanuit Deventer en degene die ze afneemt, betaalt daarvoor. Helaas gaat dat niet altijd goed. Er zijn weinig ondernemers die vlekkeloos en tijdig al hun rekeningen betaald krijgen. Er is altijd wel kaf onder het koren. Gelukkig niet veel, maar wat doe je met schuldenaren die kennelijk ‘vergeten’ te betalen? Of niets van zich laten horen na een tweede herinnering. Ben je het aanmanen moe, dan moet je toch een volgende fase in om je geld op te halen. Maar een gerechtelijke stap is dan ineens ook veel gedoe voor jezelf. Gelukkig is er een tussenfase mogelijk. Het incassobureau Deventer!

Het incassobureau Deventer neemt je zorgen over

Je kunt besluiten het incassobureau in te schakelen om alsnog je geld te krijgen. Dat is ook nog steeds een vrij neutrale stap naar je klant toe. Want je dreigt zo nog niet met een gerechtelijke procedure. Zo’n incassobureau is overigens goed in staat om voor jou te handelen. De expertise is ter plekke aanwezig met juridisch geschoolden en ervaren deurwaarders. Deze goed geoliede ‘machine’ gaat aan het werk om je schuldenaar zover te krijgen dat hij alsnog op de proppen komt met het geld. En jij hebt even rust, want je hebt het nu uit handen gegeven.

Correct maar wel ernstig verzoeken om te betalen

Een incassobureau is niet het zwaarste middel dat je wanbetalende klant voor de kiezen kan krijgen. Er mag namelijk door het bureau geen beslag op zijn tegoeden worden gelegd. Wel komt je debiteur nu onder druk te staan. Hem wordt namelijk goed duidelijk gemaakt dat hij op weg is naar steeds meer bijkomende en steeds hogere kosten. Dat wordt hem goed voorgerekend. Negen van de tien keren besluit een wanbetaler daarna de factuur te voldoen. En het incassobureau Deventer sluist dat geld dan binnen een paar weken naar je door. 

Wat kost die service van incassobureau Deventer?

Die kost je geen cent. Stel, het bureau krijgt het toch niet voor elkaar het geld van je openstaande factuur te innen. Dat ben jij het bureau niets verschuldigd. In het aannemelijke geval dat de debiteur wel het geld aan hen uitbetaalt, kost het je ook niets. Want de kosten die het incassobureau Deventer heeft gemaakt, komen dan op de schouders van je debiteur terecht. Dat komt in beide gevallen dus voor jou financieel goed uit; en waarschijnlijk heb je dan alsnog je uitstaande geld binnen. Een incassobureau inschakelen doet natuurlijk wel wat met de klantrelatie maar is bij lange na niet zo heftig als een gerechtelijke procedure. En wie weet komt je klant, als hij financieel weer goed presteert, nog eens bij je terug.

Stress vermijden

Als ondernemer heb je het druk. Weekend, wat is dat? Administratie, alweer… Dat gedoe met niet betalende debiteuren kan net de druppel zijn die de emmer niet meer kan hebben. Ontzorg jezelf en mijd stress door dit soort betaling gevallen op het bordje van incassobureau Deventer neer te leggen. Zij zijn kundig genoeg om met grote waarschijnlijkheid je geld bij de wanbetaler vandaan te halen. En het scheelt jou veel onnodige stress.